Construcție pergolă și foișor din lemn tratat

Elementele construite sunt cele care dau grădinii substanță, conturând centre de interes și puncte de atracție între zonele plantate. De cele mai multe ori sunt introduse pentru a delimita sau puncta zonele funcționale sau de atracție ale grădinii, sub o multitudine de forme, de la jardiniere și pergole la zone pavate sau ziduri decorative.
Micile refugii în fața soarelui arzator nu ar trebui să lipsească dintr-o grădină. Pentru a va putea bucura îndeaproape de natură, sau cel puțin de micile oaze verzi în care investiți sunt necesare câteva elemente de mobilier și o protecție cel puțin parțială pentru soare și intemperii. Propunerea noastră constă în realizarea acestor elemente din lemn stratificat, special tratat pentru a rezista la exterior și a lua aproape orice forma doriți.

Construcții de foișoare și pergole pentru grădini cu stil

O grădina poate fi un refugiu în natură, mai ales pentru cei care locuiesc în mijlocul unui centru urban. De aceea, mulți proprietari de case cu o grădină îndeajuns de mare încât să aibă o structura deosebită, pot apela la diverse tertipuri prin care pot să facă din acest refugiu în natură o adevarată aventură sau chiar un mod de relaxare în zilele toride de vară, în care canicula tinde mereu sî își facă de cap.
Una dintre soluțiile cele mai elegante și mai stabile este constructia unui foișor sau a unei pergole, care sunt practic niște construcții din lemn, acoperite, care oferă în permanență umbră pentru cei care caută un adapost răcoros. O construcție de foișor nu este chiar ușor de realizat, mai ales pentru cei care au o suprafață generoasă și vor o astfel de construcție pentru întreaga familie. Astfel, orice proprietar de curte cu grădină, poate apela cu încredere la serviciile echipei noastre de profesioniști în domeniul peisagisticii de la Copacul Vieții srl, pentru executarea unui montaj din structuri de lemn, ce reprezintă, practic, o construcție de foișor. În timp ce construcțiile de foișoare sunt ceva mai complexe, cei care nu au pretenții atât de mari pot oricând apela la serviicile de montaj pentru o pergolă, care poate avea un rol dublu: atât de spațiu cu umbră pentru protecție împotriva razelor ultraviolete, cât și spațiu în care pot fi puse, cu mult stil, diverse ghivece cu flori, care să împodobească și înfrumusețeze structura acestei construcții. Oricare ar fi alegerea clienților Copacul Vieții srl, aceștia vor avea parte de o construcție de foișor sau de pergolă întocmai cu planurile pe care le stabilesc împreună cu experții noștri în peisagistică și inginerie. Astfel, construcțiile de foișoare și pergole pot deveni un trend plin de stil pentru toate grădinile.

Cum îi avantajează construcțiile de foișoare pe proprietarii de grădini?

Există o serie de avantaje pentru toși cei care apelează la expertiza echipei de la Copacul Vieții srl pentru construcțiile de foișoare, iar clienții nostri trebuie să știe că printr-un foișor pot obține urmatoarele beneficii:
Un spațiu umbros, care poate servi ca refugiu răcoros împotriva caniculei din timpul verii, dar și ca loc în care se pot aduna oricând toți membrii familiei pentru clipe petrecute în natură.
O construcție estetică care are un rol ornamental pentru orice tip de grădină și care contribuie din plin la un aspect armonios al acesteia.
Un spațiu care permite înfrumusețarea prin ghivece de flori dispuse vertical și orizontal oriunde este posibilă amplasarea lor.

Solicitare ofertă