Grădini verticale – servicii de montaj

Grădinile verticale reprezintă o soluție rapidă, estetică și benefică de tratare a fațadelor și pereților interiori și chiar de creare a unor compartimentări spatiale și puncte de interes. Tehnologia din spatele acestora este concepută special de echipa noastră, împreună cu experți europeni din țări cu tradiție. Includ sisteme proprii de irigații și hrănire a plantelor pentru o durată foarte mare de viață și un aspect mereu verde. Am eliminat orice neplăceri, pentru a vă bucura doar de avantajele pereților verzi, precum : aerul purificat, aspectul estetic inedit și îmbunătățirea izolarii fonice și termice.
Grădinile verticale sunt cel mai nou concept în domeniul grădinaritului din secolul 21. Copacul Vieții srl împreună cu partenerii vă pune la dispoziție o gamă variată de produse pentru înființarea grădinilor verticale. Grădinile verticale sunt realizate cu ajutorul unor panouri modulare în care se plantează diferite plante ornamentale.
Așteptăm propunerile dumneavoastră, pentru grădini verticale inedite.

Grădini verticale și pereți vegetali – soluțiile moderne ale secolului 21

Trendul secolului 21 în materie de design interior sau exterior este reprezentat de apariția conceptului de grădini verticale. În rândul celor care agreează fenomenul ECO, grădinile verticale beneficiază de un mare prestigiu, ele fiind în fapt unul dintre principalele puncte de atracții din casă.
Împreună cu experți peisagistici din întreaga lume, Copacul Vieții srl a reușit să obțină cele mai interesante grădini verticale, obiecte de decor perfecte pentru amenajarea spațiilor care se disting prin unicitate, personalitate, eleganță și stil.

Îți punem la dispoziție cel mai bun serviciu de montaj grădină verticală.

Ce sunt în fapt aceste grădini verticale și care este rolul lor în interiorul sau exteriorul unui spațiu? Alegerea montajului unei grădini verticale crește luna de luna în rândul celor care doresc să activeze într-un spațiu unic din punct de vedere al designului. Aceste elemente sunt alcătuite din panouri în forme și dimensiuni diferite care au integrate spații speciale denumite cuiburi verticale, în care sunt inserate multiplele tipuri plante.
Astfel, plantele puse pe perete formează acele grădini verticale de interior care vin la pachet cu un set complet de avantaje:
dețin sisteme individuale de irigare ți fertilizare a plantelor;
vor avea în permanență un aspect verde, oferind un refresh atmosferei oricarui spațiu;
pot înlocui tablourile clasice;
oferă un caracter personalizat oricărei încăperi.
Avantajele panourilor:
Simplu de montat și întreținut, transformă orice design interior în artă naturală.
În panourile verticale se pot planta semințe, răsaduri cât și plante mature.
Grădinile verticale nu ocupă spațiu util, oferind o mare plajă de utilizare.
Împermeabile 100% pot fi folosite atât în interior cât și la exterior.
Perfecte pentru flori, plante decorative și aromatice.
Flexibile, modulare, ușor de montat și de întreținut.
Avantaje grădini verticale de exterior:
Crearea unei biodiversități în mediul urban.
Reducerea cantității de carbon.
Capabile de a reține 60-70% din precipitații.
Beneficiile grădinilor verticale și pereților verzi:
Purificarea aerului, în special în mediul interior: birouri, camere de oaspeți, restaurante.
Redau un efect vizual deosebit.
În mediul exterior grădinile verticale acționeaza ca un agent termoizolant, cu proprietăți termoizolatoare mult mai bune decât orice altă izolatie clasică (polistiren).
Pot fi folosite și ca agent fono-izolator, în special în spații comerciale, restaurante, săli de conferințe.
Redau un efect psihic pozitiv.
Design-ul interior este cel mai solicitat de apariția grădinilor verticale, intrucât acestea sunt elemente ideale pentru a oferi un spațiu de vis celor care iubesc și respectă natura. Noi, echipa Copacul Vieții srl, reușim să realizam un montaj de excepție al grădinii verticale, indiferent dacă aceasta va fi poziționată în interior sau în exterior.
Acesti pereți vegetali, cum mai sunt cunoscuti astăzi, nu curg și nu fac dezordine în locuință, întrucât plantele din care sunt alcatuiți sunt fixate în cuiburi special create pentru a evita cele două aspecte.
Pentru o casă unică ți personalizată, alege o grădină verticală pentru a reprezenta punctul de atracșie al spașiului pe care îl veți amenaja.

Solicitare ofertă