O grădina nu poate fi completă fără un sistem corespunzator de iluminat. Acesta este de două tipuri : utilitar și decorativ. Cel utilitar se referă la lumina de securitate și la cea necesară parcurgerii spațiului noaptea. Cel decorativ este însă cel care dă adevăratul farmec grădinii, punand-o în evidență prin proiectoare, spoturi, surse de lumina difuză, etc. Ca sursă de energie, sistemul utilitar este bazat pe reteaua energetică locală, în timp ce elementele decorative pot funcționa fie pe bază rețelei, fie independent, pe energie solară.

Ofera-i grădinii tale personalitate cu un set de corpuri pentru iluminat potrivite

Împreună alegem cele mai deosebite corpuri de iluminat de grădină pentru a crea un spațiu plin de farmec și rafinament. Astăzi, iluminatul poate fi nu doar practic, ci și decorativ, el trecând de-a lungul timpului prin etape multiple de reinventare a sistemelor de iluminare.
Firma noastră este capabilă să îți acopere toate nevoile în materie de corpuri pentru iluminat, serviciile pe care le punem la dispoziție fiind nu doar complete, cât și complexe pentru crearea design-ului grădinii tale. Punem accent pe cerințele clienților și suntem determinați să le acordam oportunități variate pentru obținerea unei grădini elegante ce conferă personalitate casei.
Pentru ca aleile să fie aspectoase pe timp de noapte sau pentru ca întreaga curte să aibă o prezență impunatoare indiferent de momentul zilei, venim în ajutorul tău cu cele mai moderne corpuri de iluminat în grădină.

Corpurile de iluminat, sisteme versatile pentru grădina ta

Este important să cunoaștem tot ceea ce vă doriți în materie de corpuri pentru iluminat grădina, tocmai de aceea vă așteptăm solicitarile tip ofertă în scopul de a vă oferi cele mai bune soluții. Sistemele de iluminat grădina sunt pe cât de numeroase pe atât de versatile în utilizare, astfel încat ele vizeazî două orientari – cea utilitară, și cea de design:
Încastrate în alei, proiectate pe lângă alei sau atârnate pe diferite suporturi, corpurile de iluminat ale grădinii sunt un bun ghid de orientare pe timp de noapte, cât și un atuu inedit oferit unor grădini cu stil. Activându-se după multiple criterii (fie după sistemul de senzori, fie după sistemul clasic de aprindere) toate aceste obiecte de iluminat grădina vor reprezenta investiția perfectă pentru a beneficia de un spațiu feeric.
Ideale și pentru evidențierea unor obiecte de decor pe timp de noapte, aceste corpuri de iluminat din oferta noastră vor fi perfecte pentru a scoate în valoare frumusețea plantelor și a arbuștilor decorative, eleganța fântânilor sau sculpturilor sau pentru rafinamentul intregii peisagistici din grădina.
Per ansamblu, pentru crearea unei zone elegante și traversabile pe timp de noapte, este importantă și calitatea materialelor din care sunt create toate aceste corpuri pentru iluminat. Astfel, noi punem calitatea mai presus de cantitate, astfel încât îți garantăm faptul că alături de noi veți descoperi cele mai bune investiții pentru amenajarea grădinii.
Vă propunem o serie de soluții pentru amenajarea grădinilor cu corpuri de iluminat, motivația noastră fiind obținerea unor rezultate presarate cu succese.

Solicitare ofertă