Acoperisuri verzi ideale pentru o oaza de liniste intr-un peisaj urban

In mijlocul unui oras, de obicei, cat se vede cu ochii exista doar constructii de fier, beton si sticla, care in perioada verii sunt, in mare parte, responsabile pentru canicula urbana. Printre aceste cladiri se regasesc, insa, si diversele tipuri de locuinte, fie ca sunt blocuri de apartamente sau case, in care locuiesc majoritatea celor care fac parte din populatia unui oras. Cei care stau la bloc sunt mult mai expusi conditiilor nefavorabile din perioadele extreme ale anului, iarna si vara, dar si cei care locuiesc in propria lor casa au parte de aceleasi neplaceri.
Cei care stau la casa, insa, au in proprietate intreaga cladire, deci au o decizie mult mai mare fata de cei care locuiesc intr-un bloc de locuinte, si isi pot rezolva toate problemele legate de clima prin instalarea de acoperisuri verzi. Ce presupun aceste acoperisuri verzi?
Pe scurt, acoperisurile verzi sunt cele care protejeaza si infrumuseteaza cladirea, iar aici, la Copacul Vieții srl, ne asiguram ca toti clientii nostri vor avea parte de un proiect complex si cat se poate de prietenos cu mediul. Cei care ne acceseaza serviciile pot observa in portofoliul nostru modul in care arata un astfel de proiect care implica acoperisuri verzi, iar contactandu-ne pot afla mai multe despre procedura prin care construim diversele tipuri de acoperis verde.

Care sunt beneficiile unui acoperis verde pentru proprietarii unei case?

Cu siguranta, exista mai multe beneficii pentru toti clientii care doresc sa isi transforme casa intr-una cat mai prietenoasa cu mediul, deci ideala pentru orice anotimp, indiferent de conditiile meteorologice existente. Printre beneficiile unor acoperisuri verzi se numara si urmatoarele:
Componenta estetica este mult imbunatatita, pentru ca presupune un mod simplu prin care se renunta la intregul design tipic urban care se complementeaza, astfel, cu verdele natural al unui astfel de acoperis verde
Energia utilizata in casele care au un acoperis verde este mult economisita. In timpul verii, de exemplu, un astfel de acoperis natural va proteja casa de canicula de afara, obtinandu-se un efect racoros, iar instalatiile de racire nu vor mai fi necesare, iar in timpul iernii, costurile pentru incalzire vor fi reduse datorita unui astfel de acoperis verde care reuseste sa izoleze mult mai bine locuinta in comparatie cu un acoperis conventional
Protejarea casei de fenomenele metorologice, precum si de cele artizanale, precum incendiile. In prima instanta, ploaia va fi absorbita de stratul de pamant al unui acoperis verde, protejand structura cladirii, iar in cea de-a doua, un acoperis verde are sanse foarte mici sa fie cuprins de flacari
Exista, in afara de cele mentionate, nenumarate beneficii ale unor astfel de acoperisuri verzi, iar cei din echipa Copacul Vieții srl va stau la dispozitie cu mai multe informatii, in cazul in care aveti intrebari sau nelamuriri. Prin intermediul serviciilor pe care le propunem, toti clientii nostri au posibilitatea sa isi protejeze casa cu un acoperis verde, de-o eleganta fara cusur!

Solicitare ofertă